fredag 28 augusti 2009

VÅRT BRÖLLOP - Planeringsbok + Minnesbok


Vårt bröllop

Planeringsbok – från frieri till den stora dagen
Minnesbok – hälsningar, foton & andra minnen

En del bröllop är magiska. Det riktigt strålar om brudparet, stämningen är på topp och luften fylld av förväntan och framtidstro.

Och allting bara fungerar: brudgummens slips matchar brudbuketten, gästerna hittar dit de ska och får plats allihop, musikern kommer i tid och kan sina texter, maten är varm och champagnen bubblar i glasen när det är dags för välkomstskål.

Magi – eller bara välplanerat?


I planeringsboken Vårt bröllop får du som ska gifta dig hjälp med allt ifrån budget och tidsplan till inbjudningar, klädsel och bordsplacering.

Här finns plats att föra dagbok över både göromål och känslor, och dessutom innehåller boken mängder med tips och idéer, och en historisk inblick över bröllopet och dess betydelse.

I den tillhörande minnesboken finns utrymme för gästernas hälsningar och andra minnen från bröllopet: fotografier, torkade blommor, vigselprogram, tal och telegram.
Bokpaketet Vårt bröllop är mycket exklusivt, med hårdpärmar

Vill du köpa dessa fantastiskt fina böcker, tycker jag att du ska gå in i vår webshop och köpa dem till någon som planerar bröllop eller kanske planerar du ditt eget bröllop och vill ha fina böcker att skriva i och spara ?!

Såna här böcker hade jag VERKLIGEN velat ha när vi planerade vårt bröllop, för över 18 år sedan. Synd att det inte fanns då ! =(

Fler fylla i böcker hittar ni i webshopen

VÄLKOMNA ATT TA EN TITT!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...